Ik hoor graag van je!

Wil je graag een afspraak maken of heb je een vraag?

Dan kun je contact met mij opnemen via het afsprakenformulier, per e-mail of je boekt direct online via de ”Boek nu” knop rechtsboven. Bellen kan natuurlijk ook, ik ben tijdens de behandelingen uiteraard niet in de gelegenheid om op te nemen, laat een bericht achter dan bel ik je zo snel mogelijk terug. De massages zijn alleen voor vrouwen.

Ben je verhinderd voor een afspraak? Dan hoor ik dat graag zo snel mogelijk, zodat ik dan nog een invulling kan geven aan de tijd die vrijkomt. Annuleringen graag telefonisch of per e-mail doorgeven. Het annuleren van afspraken voor behandelingen kan tot 48 uur van tevoren kosteloos gebeuren. Annuleer je binnen 24 uur, dan wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht. Niet of te laat geannuleerde afspraken en vergeten afspraken worden volledig aan je doorberekend. Ik heb helaas nog geen pin dus je kunt alleen contant betalen.

Beauty Salon Foudaili staat altijd voor je klaar.